Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Virtuel Gastric Band Hypnose er en effektiv og revolutionerende metode til dig, der ønsker at tabe dig og bibeholde din nye vægt uden problemer.

Metoden er udviklet i USA og England og består af to dele:

1. Del hjælper dig med at ændre uvaner – så som overspisning, trøstespisning o.s.v.
Du kender følelsen i maven, hvis du har haft et heftigt skænderi. Efter dette skænderi er du såret, ked af det og har ondt i maven.


Forestil dig at alle ”puslespilsbrikkerne i maven” efter skænderiet ligger hulter til bulter. At ingen af brikkerne passer sammen. Senere bliver du forsonet med vedkommende, du bliver igen glad og får overskud og energi. ”Brikkerne” passer igen sammen og falder på plads.

Denne følelse af ro vil hypnosens 1. Del kunne give dig. En følelse af, at de gamle mønstre/uvaner på en naturlig måde forsvinder, og ”brikkerne” kommer på plads.

2. Del handler om Gastric Band Hypnose
Du bliver bedt om at forestille dig, at der sidder et bånd om din mavesæk, som på en naturlig måde reducerer dit fødeindtag, og giver dig en følelse af hurtigt at blive mæt.

Disse to dele vil tilsammen bringe dig ned på den størrelse og vægt, som du ønsker!

Et forløb består af 6 behandlinger. De 3 første behandlinger med kort interval, derefter lidt længere tid imellem behandlingerne.

Du får første gang en CD – hvorpå din behandling ligger. Denne CD er til hjemmebrug.

Gastric Band koster Kr. 800,- pr. behandling.


Behandlingen foregår enkeltvis eller i gruppe. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at ringe på tlf. 20968947 eller maile.

Med venlig hilsen
Bo Groth

BoHypnose :: Skolegade 63b :: 8600 Silkeborg :: Tlf.: +45 20 96 89 47 :: info@bohypnose.dk