Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

5 måneder efter turen til Vietnam med Superflex og BBC bliver jeg kontaktet af en Københavns kunstner, Kristoffer Axelbo.

Han vil sætte fokus på, hvordan hypnose bruges til at påvirke os igennem reklame.

Omdrejningspunktet er en reklame for et amerikansk skofirma der påstår, at man nærmest for overnaturlige evner, når man vælger dette skomærke.

Resultatet af vores projekt vil senere blive lagt ud på Youtube – derfor vil jeg ikke afsløre, hvordan det gik vores hovedperson der naturligvis netop brugte dette skomærke.

Kristoffer mente, at for at lave vores film så autentisk som muligt, så skulle filmen skydes i USA, nærmere betegnet i Los Angeles.

Så i september 2010 rejser vi til L.A. Jeg har inviteret min 18 årige søn, Jonatan med på turen.

Efter 22 timers flyvning lander vi trætte, men med masser af sommerfugle i maven, i L.A’s. lufthavn.

Vi filmer vores hypnosesekvenser, og når naturligvis at gå på Walk Of Fame. Køre igennem Beverly Hills, Santa Monica - kort sagt, så så vi alt det, man skal se! På et tidspunkt havde vi et par fridage, hvor undertegnede og Jonatan lejede en gul Corvette og kørte til Las Vegas. Både bilturen og Las Vegas var en fantastisk oplevelse for os begge.


På hjemturen bliver vi nød til at mellemlande da der er en mand i flyet, som for brug for akut lægehjælp. Det betyder at vi får 12 timer i New York! Vi når at stå på toppen af Empire State Building og kommer på Broadway, Ground Zero og igennem Wall Street.

Det er afslutningen på en fantastisk tur, hvor vi fik blandet gode oplevelser og hypnose sammen.


/Bo Groth

usa 1 usa 2
usa 3 usa 4
usa 5 usa 6
usa 7 usa 8
usa 9 usa 10
usa 11 usa 12
usa 13 usa 14
   

BoHypnose :: Skolegade 63b :: 8600 Silkeborg :: Tlf.: +45 20 96 89 47 :: info@bohypnose.dk